Instara: hét installatiebedrijf voor de bedrijfshuisvesting


Waar wij voor staan en gaan.

Tijd en aandacht

We nemen zoveel tijd als nodig is voor een optimaal resultaat.

Effectief

Geen eindeloze overleggen met verschillende partijen, maar gewoon één aanspreekpunt.

Toegankelijk

Geen gezeur met algemene nummers, altijd rechtstreeks bereikbaar.

Jouw betrouwbare installatiepartner

​Als aannemer wil je de zekerheid dat installaties volgens planning worden gebouwd en onnodige verrassingen zoveel mogelijk worden vermeden. Controle over de processen geeft rust, overzicht en vergroot de zekerheid van een goede oplevering.

De meeste bouwprojecten zitten echter vol onaangename verrassingen waardoor er extra kosten worden gemaakt, kostbare tijd verloren gaat en de kwaliteit van het eindproduct in het geding komt. Dit zorgt onnodig voor een hoop stress, frustratie en discussies over aansprakelijkheid.

Wij geloven dat bouwprojecten een stuk duurzamer en leuker kunnen door beter samen te werken en extra aandacht aan de voorbereiding te besteden.

Bij Instara helpen wij projecten effectiever te laten verlopen, waardoor faalkosten worden beperkt en deadlines makkelijker worden gehaald.

Door ons aanbod van totaalinstallaties in combinatie met onze projectbegeleiding, zijn wij een betrouwbare en toegankelijke partner gedurende het gehele project en dragen wij bij aan een succesvolle oplevering.

De man met het plan: Stijn Lammers

Voor Instara zet ik 15 jaar ervaring uit de installatie techniek in. Als broekie van 15 jaar ben ik begonnen met het installeren van elektrotechnische installaties voor de woningbouw.

In de loop der jaren heb ik mijzelf met diverse studies en de nodige werkervaring ontwikkeld en gespecialiseerd in het ontwerpen van installaties voor de utiliteitsbouw.

Als jonge jongen had ik altijd de droom om een eigen installatiebedrijf op te zetten. In de huidige markt is het lastig om een traditioneel installatiebedrijf op te zetten, dus moet het op een andere manier. Een manier die past bij de huidige omstandigheden en die toekomstbestendig is.

De keuze is gemaakt de projecten aan te vliegen vanuit het ontwerp en de uitvoering in samenwerking met projectpartners te realiseren. Hiervoor is Instara in het leven geroepen.

Kennismaken?

Zin in een bakkie of heb je een vraag of opmerking?
Wij horen het graag!

Contact formulier